- Konular
- 195
- Web sitesi
- sitigo.net
- Bu kategori, Minecraft sunucularının tanıtım ve duyurularının paylaşılması içindir.
Amacı; geliştiricilerin ve oyuncuların yeni sunucuları keşfetmesini, projelerin büyümesini ve topluluk etkileşimini artırmaktır. - Paylaşım yaparken aşağıdaki bilgiler mutlaka yer almalıdır:
- Sunucu Adı ve Versiyonu (örnek: SurvivalCraft 1.20.4)
- Oyun Modu (örnek: SkyBlock, Survival, Faction, Prison, RPG)
- Sunucu IP Adresi veya Giriş Linki
- Discord / Web Sitesi bağlantısı
- Sunucu Özellikleri (ekonomik sistem, eventler, market, görev sistemi vb.)
- Görseller veya kısa tanıtım videosu
- Başlıklar dikkat çekici ve açıklayıcı olmalıdır:
[Survival] SurvivalCraft 1.20.4 | Görev Sistemi + Market + Etkinlikler
[SkyBlock] SkyDream | Özel Eventler + Level Sistemi + VIP Ödülleri - Tanıtımlarda yanlış bilgi, clickbait başlık, spam yorum veya rakip kötüleme yasaktır.
- Sadece aktif olarak erişilebilen sunucular paylaşılabilir. Offline sunucuların tanıtımı kaldırılır.
- Reklam amacıyla açılan, içeriği boş veya aynı tanıtımı tekrarlayan konular silinir.
- Her sunucu için tek bir tanıtım konusu açılabilir; güncellemeler mevcut konuda paylaşılmalıdır.
- Başka sitelere yönlendiren reklam veya kazanç linkleri (adf.ly, linkvertise vb.) kesinlikle yasaktır.
- Kullanıcılar, sunucu tanıtımı altına yalnızca yorum, öneri veya destek mesajı yazmalıdır.
- SEO açısından tanıtım konularınızda sunucu türü, versiyonu, mod ismi gibi anahtar kelimeleri doğal biçimde kullanın.