Sol Banner
Sağ Banner
Sol Banner
Sağ Banner

1-120 Official Server Files Tadında

admin

Love FullMMO
Süper Admin
Yardımsever
Geliştirici
Puan 18
Çözümler 1
Konular
195
Web sitesi
sitigo.net
@admin
SERVER FİLES BANA AİT DEĞİLDİR YABANCI SİTEDEN ALINMIŞTIR...
EMEKLERİNE SAYGI'DA KUSUR ETMEYİN LÜTFEN
Sıfırdan hesap açıyorsanız common kısmın'dan kullanıcı adı ve şifre ekleyip oyun da karakter oluşturmada isim verdikden sonra bu hesap oluşturulamaz diyor onu çözerseniz güzel olur oyuna giriyor orda sıkıntı yok player tablosuna ve index'e ekleme yaptıkdan sonra bir sıkıntı kalmıyor , başka bir problem görmedim ama sizin becerilerinize kalmış source dosyları'da mevcut ordan gerekli düzenlemeleri yaparsınız veya çekersiniz :D

Freebsd 9.3 x32
Mysql 5.6
GCC 4.9
VS13
Pack: .data .index Türün'de

Free K: root
Free Ş:123
Mysql K: root
Mysql Ş:123456

Oyunun kurulmuş hali ile veriyorum cd /usr/game sonra sh run.sh 1 kanal açın
build etmek veya düzenlemek isterseniz filezilla atar gerekeni yaparsınız free'den giriş yaptıktan sonra ifconfig yazın ordaki ip sizin düzenlemenize gerek yok kapatır ken sh shutdown.sh ile komutsuz kapatırsanız bozulabilir
Kurulu VDİ :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Full Client :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Source :

Client Source :

EterManager :

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

Geri