Sol Banner
Sağ Banner
Sol Banner
Sağ Banner

Windows Dll Hatası Kesin Çözüm 2025

admin

Love FullMMO
Süper Admin
Yardımsever
Geliştirici
Puan 18
Çözümler 1
Konular
195
Web sitesi
sitigo.net
@admin
Selamlar bilgisayarımda disk arızası nedeni ile yeni disk tedarik etme durumunda kaldım ardından Windows 10 Pro versiyonu tekrardan kurdum baktım ki Metin2 ile ilgli birçok dosyayı açamıyordum microsoft visual c++ ve dll hatalarından kaynaklı baya uğraştırdı ardından yabancı sitelerde bulduğum çözüm ile buraya yazmak istedim ben Metin2 Eter Manager hatasından kaynaklı başıma geldi size vericeğim dosya ile tüm sorununuzu çözebilirsiniz

Aldığım hata buydu (örnek temsili görsel )

1755690990150.png

Programın yüklediği tüm sürümler böylelikle bilgisayarınızda ne kadar bu şekilde DLL hatası varsa %100 çözümlenicektir

1755691150674.png

Kurulum:
indirmiş olduğunuz dosyayı açıyorsunuz bilgisayarın işlemci performansına göre değişiklik gösterebilir bende sadece CMD ekranı açılıp ardından 2-3 dakika bekleyip CMD ekranını kendim kapatığımda kuruluma başlandı sağ alta ortalama 10 dakika gibi bir süre sürdü ve sorun çözüldü

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Son düzenleme:

Geri