Sol Banner
Sağ Banner
Sol Banner
Sağ Banner

Fullmmo Genel Forum Kuralları

admin

Kod Adı: HezarfeN
Süper Admin
Geliştirici
Puan 6
Çözümler 0
Konular
28
@admin

📜 FullMMO Genel Forum Kuralları​

1.​

• Forumumuza kayıt olan her kullanıcı, bu kuralları kabul etmiş sayılır.
  • FullMMO, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına ve uluslararası internet kullanım ilkelerine uygun şekilde yayın yapar.
  • Yöneticiler, gerekli gördüklerinde kurallarda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu değişiklikler herkesi bağlayıcıdır.

2.​

• Küfür, hakaret, argo, tehdit, dini/siyasi/ırksal ayrımcılık ve kişisel saldırılar kesinlikle yasaktır.
  • Diğer üyelerle saygılı, yapıcı ve yardımsever bir dil kullanmaya özen gösterin.
  • Forum, oyun topluluğuna ait bir alan olduğundan, tartışmaların seviyesi her yaşa uygun olmalıdır.

3.​

• Telif hakkı içeren yazılım, oyun dosyaları, film, müzik vb. içeriklerin izinsiz paylaşımı yasaktır.
  • Virüslü, zararlı yazılım içeren ya da kötü amaçlı bağlantılar paylaşan kullanıcılar kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Konu başlıkları açıklayıcı, içerikler ise düzenli ve okunabilir olmalıdır. “Acil bakın!”, “Yardım!” gibi başlıklar kullanmayın.

4.​

• Kendi oyun sunucunuzu tanıtabilirsiniz, ancak bu tanıtımlar yalnızca ilgili kategori ve kurallar dahilinde yapılmalıdır.
  • Diğer sitelerin reklamlarını yapmak, link kısaltma siteleriyle kazanç elde etmeye çalışmak yasaktır.
  • Yönetim onayı olmadan ücretli satış, ticaret, script satışı vb. işlemler yasaktır.

5.​

• Aynı kişinin birden fazla hesap açması (multi-account) yasaktır ve tespit edilirse tüm hesaplar banlanır.
  • Şifrenizi kimseyle paylaşmayın. Yönetim ekibi sizden şifre talep etmez.
  • Başka bir kullanıcının hesabına izinsiz erişim girişimi suçtur ve cezai işlem uygulanır.

6.​

• Yöneticilerin ve moderatörlerin uyarıları dikkate alınmalıdır.
  • Kuralları ihlal eden kullanıcıya önce uyarı, tekrarında süreli veya kalıcı ban verilir.
  • Moderatör kararlarına itirazlar özel mesaj (PM) yoluyla yapılmalıdır; forumda tartışma konusu yapmak yasaktır.

7.​

• Konularınızı doğru bölüme açın. Yanlış bölüme açılan konular taşınır veya silinebilir.
  • Oyun geliştirme, sunucu tanıtımı, yardım ve rehber bölümlerinde kategori kuralları ayrıca geçerlidir. Bu kurallar her bölümde üstte sabitlenmiş olarak bulunur.

8.​

• Forumda kaliteli içerik üretmek teşvik edilir. Rehberler, modlar, kod paylaşımları ve yapıcı yorumlar desteklenir.
  • Paylaştığınız içerikler, uygun format ve başlıkla yayınlanmalı, gerekiyorsa kaynak belirtilmelidir.

9.​

• Kurallara uymayan kullanıcılar uyarılır, tekrarında süreli uzaklaştırılır.
  • Tekrar eden ihlaller ya da ağır kuralların çiğnenmesi durumunda kalıcı ban uygulanır.
  • Forum dışında yapılan dolandırıcılık veya sahtekarlık gibi durumlar da yönetim müdahalesine konu olabilir.

10.​

FullMMO, özgür ve güvenli bir oyun topluluğu oluşturmayı hedefler. Bu ortamı birlikte korumak ve büyütmek hepimizin sorumluluğudur. Kurallara uyarak, bilgi paylaşımı ve oyun tutkusunu daha keyifli hale getirebiliriz.

Geri